Een huwelijksceremonie moet op professionele wijze passend gemaakt worden voor ieder bruidspaar. Dit kan heel goed samengaan met vrolijk, gezellig, spontaan en humorvol. Maar ook op de juiste momenten intiem, ingetogen en respectvol. Want het officiële moment, jullie jawoord, daar draait de hele dag om!

Wat doe ik?

Een trouwceremonie uitwerken die naadloos aansluit op jullie wensen. Waar jullie later met veel plezier aan terugdenken. Ook jullie kinderen worden tijdens deze prachtige dag door mij niet vergeten. Ze kunnen bijvoorbeeld een echte kinderakte tekenen. Ik ben geen trouwambtenaar van starre ceremonies, daar hou ik niet zo van. Maar zoeken jullie een trouwambtenaar die jullie als bruidspaar en jullie gasten echt in het zonnetje zet, neem dan contact met me op!

Trouwlocatie

Tegenwoordig mag je in Nederland bijna overal trouwen, op iedere locatie en op elk favoriet tijdstip. Zelfs in het weekend of ‘s avonds. Of dit nu in een romantisch kasteel, prachtige kerk of met je blote voeten op het strand is, dat bepalen jullie zelf. Ik werk hier graag aan mee en denk met jullie mee over het vormgeven van de trouwceremonie.