Gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen! Op deze site vind je informatie over wat ik tijdens jullie huwelijk als trouwambtenaar kan betekenen. Sinds december 2006 ben ik trouwambtenaar in de gemeente Emmen. Sindsdien heb ik met veel liefde in deze regio heel veel huwelijken mogen sluiten. Vanaf 1 januari 2012 ben ik gestart als zelfstandig trouwambtenaar in Noordoost Nederland.

Een warme en persoonlijke toespraak

Het is jullie trouwdag en dat is een bijzondere dag. Daar hoort een prachtige trouwceremonie bij én een toespraak die jullie op het lijf is geschreven. Ik heb als trouwambtenaar een prachtig vak. Tijdens één van de meest emotionele momenten in een mensenleven mag ik mijn bijdrage leveren aan de feestvreugde.

Trouwen is voor iedereen

Sinds 2001 mogen in Nederland paren van hetzelfde geslacht met elkaar trouwen en dat vind ik geweldig! Gelukkig is hier ieder huwelijk gelijk, zonder onderscheid. Het is al een aantal keren voorgekomen dat ik een huwelijk mocht sluiten tussen twee personen van hetzelfde geslacht. Een fijne ervaring en een dankbare herinnering!